Pink origami vulva with text “Our purpose: we break V-Zone taboos to free women from stigma
Pink origami vulva with text “Our purpose: we break V-Zone taboos to free women from stigma

Нашата цел: Ние разчупваме табутата относно V-зоната*, за да освободим жените от стигмата.

В КАКВО ВЯРВАМЕ

През удоволствие и болка, от леки до тежки моменти, от първия цикъл до последния... и всичко между тях – вагините и вулвите са мощна, прекрасна част от човешкото тяло и заслужават уважение и грижа. Ние сме ангажирани с разчупването на табута за периодите, вагините и вулвите, така че всички жени по целия свят да се почувстват подсилени, подкрепени и да живеят както искат, без страх или срам.

Мръсно Естествено

Единствените грешни неща при нашите тела са неистините, които ги заобикалят. Никога няма да допуснем, че кръвта, секретите, вагиналните миризми или вулвите са нечисти или грешни. Кръвта не е синя. А жените не са родени като рози.

За другите За вас

Твоят живот. Твоето тяло. Твоите избори. Ние зачитаме това. Никога няма да ви казваме как можете и не можете или как трябва или не трябва да изглеждате.

Мълчание Открит разговор

Телата на жените и изживяванията няма да бъдат заглушени. Ние никога няма да се уплашим от разговори за V-зоната, от разчупване на табута и борба с вредни стереотипи. 

Изключващо Инклузивно

Няма един-единствен начин да си жена. Ние подкрепяме всеки. Включваме колкото се може повече различни жени и изживявания. И включваме мъже, за да разчупим табутата. 

Саможертвеност Грижовност

Грижим се за планетата, както се грижим за теб. Така никога няма да правим иновации, без да имаме в предвид репродуктивните права на планетата.

*Вагина, вулва и V-образна предница, която може да се види