Твоята първа менструация

От болки и промени в настроението до различните налични хигиенни продукти, разбери всичко, което трябва да знаеш за първата си менструация. Както и основни съвети как да се справяш с менструацията в крачка.

Пубертет

Всичко, което трябва да знаеш за признаците и етапите на пубертета при жените. Както и съвети как да се справиш с трудните моменти, така че твоето здраве и щастие да не бъдат засегнати.

Живот с менструация

Събрахме цялата информация, която може да ти е необходима за всеки аспект от менструалния цикъл. Защото менструацията и ежедневието могат да бъдат съвместими, независимо от етапа на менструалния цикъл в който се намираш. Научи повече за менструацията и ежедневието.

Менструални проблеми

Ако си запозната с възможните проблемни ситуации около менструацията, ти си по-добре подготвена за тях, когато се появят. Независимо дали имаш работа с болка, внезапно течение или по-сериозни проблеми, които изискват медицинска помощ, ето тук ще намериш цялата информация. Разбери какви са твоите менструални проблеми.

Секс и взаимоотношения

Имате притеснения за бременност или въпрос за секс? Тук ще намерите купища полезна информация и съвети относно сексуалността, безопасния секс и бременността, като сортирате митовете от фактите.

Относно менопаузата

Възможността да забележиш симптомите на применопаузата означава, че си по-добре подготвена за промените, през които преминава тялото. От кървенето по време на применопаузата до горещите вълни и чувствителността на гърдите, ето как може да се справиш с този труден етап.

Ежедневна интимна грижа

Удобно събрани полезни съвети и информация за интимната грижа и чистота. За да си сигурна, че ще останеш свежа и ще се чувстваш комфортно всеки ден.