Libresse.com е сайт, където можем да споделим информация за себе си и продуктите, които продаваме, но също така е място, където можете да споделите вашите мисли и идеи, снимки и връзки, въпроси и отговори.

За да работи това и Libresse.com да бъде прекрасен сайт е важно всички да се чувстват добре дошли и да бъдат третирани добре. Ето някои основни правила, които според нас трябва да спазваме всички:

Коментарите

За да можете да пишете в коментарите, трябва да регистрирате акаунт в Libresse.com.
На сайта има и други услуги, които също изискват регистрация.
С регистрацията си се съгласявате със следното:

- Без лични нападки
Не можете да обиждате, да се подигравате или да нападате други потребители. Опетняването и клеветите, расизмът и расистката агитация, са строго забранени. Не трябва да предавате или публикувате на този сайт материали, информация или други съобщения, които нарушават приложимите закони или разпоредби.

- Без лоши нагласи
Бъдете мили и учтиви. Не се опитвайте да провокирате другите и да им казвате отвратителни неща. Не заплашвайте и не бъдете агресивни.

Всички записи във форума трябва да бъдат уважителни и дружелюбни. Не забравяйте, че имате глас, който хората слушат! И не забравяйте, че всеки има право на собствено мнение, дори и да не го споделяте. Това всъщност е цялата идея на един форум.

Само за реални хора

Не можете да използвате Libresse.com за комерсиални цели, т.е. за реклама / продажба на продукти и услуги. Спазвайте законите за авторското право (т.е. не публикувайте материали, които не притежавате). Libresse.com не носи никаква отговорност за потребители, които нарушават законите за авторското право, публикувайки материали, които нямат право да публикуват. Прочетете повече за това в Правната декларация.

Уебсайтът на Libresse трябва да бъде приятно място, където всеки може да получи помощ за своя цикъл и други тясно свързани теми. Така че, ние ще го почистваме от време на време, като премахваме записи, които нарушават правилата, противоречат на закона или нараняват други потребители на сайта. Също така ни уведомете, ако откриете нещо, което смятате, че трябва да премахнем!

Снимки

Внимавайте със снимките, които качвате. Всички потребители могат да добавят снимка към своя профил. Снимката ще се покаже в Моят профил и в коментарите (когато не сте избрали да бъдете анонимни). Не забравяйте, че всеки, който е влязъл в системата, може да види вашата снимка, така че, внимавайте при качването. И имайте предвид, че може да нарушите закона, ако качите снимка, например на знаменитост, без разрешение от засегнатото лице и / или фотографа.

Нарушаване на правилата

Вярваме, че правилата на сайта на Libresse всъщност правят сайта по-добър за вас, затова очакваме всички потребители да ги следват. Ще забраним достъп до сайта на всеки, който наруши тези правила или се отнася без уважение към другите потребители. Прочетете повече за нашите общи условия в Правната декларация.

Недостатъкът на интернет

Не забравяйте, че в интернет много хора се правят на някой, който не са. Бъдете внимателни с кого говорите и никога не публикувайте личната си информация директно на сайта. Ако видите някой, който се държи странно, иска ви странни неща или нещо подобно - уведомете ни!

И последно!
Бъдете мили.
Пазете се и се забавлявайте!