Libresse

Като една от водещите марки за защита на женствеността в Обединеното кралство, Bodyform знае, че чувството за комфорт и увереност върви ръка за ръка с чувството за „сигурност“. Защото в живота никога нищо не бива да ви спира. Ето защо Bodyform се ангажира да помага на жените да покажат най-доброто от себе си с продуктите, създадени да им дадат увереност да разширяват своите граници.


Предлагаме гама от превръзки, които предлагат тройна защита от теч; с уникална форми, които отговарят на извивките на тялото и продукти, които активно се грижат за интимната зона, с Bodyform можете да живеете без страх всеки ден - независимо дали сте в цикъл.


Изживейте момента. Живейте без страх.

Essity, нашата компания майка

Essity е водеща световна компания за хигиенни и здравни продукти. Групата разработва и произвежда екологични продукти за лична хигиена, превръзки и здравни продукти. Продажбите се извършват в около 100 държави от много силни марки на пазара, включително водещите световни марки TENA и Tork, както и регионални марки като Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda и Zewa. Essity има седалище в Стокхолм, Швеция и е регистриран в NASDAQ OMX Стокхолм.


За повече информация, посетете www.essity.com