Ultra Goodnight Extra Large

Ultra Goodnight Extra Large са тънки превръзки с крилца, специално създадени така, че да ти предложат до 10 часа защита през нощта. Уникалната форма с извивки и плътно прилягане в комбинация със странични бариери против протичане ти дават допълнителна защита, така че да се събудиш свежа и без неприятни изненади. По-широките предна и задна част на превръзката осигуряват покритието, от което се нуждаеш докато спиш, дори и да си неспокойна и да се движиш.

FreshProtect  • SecureFit – подсигурява плътното прилягане на превръзката по тялото, за да предпази от протичане
  • AirTech – изключително дишаща повърхност, създадена за да предложи усещане за свежест


Roll.Press.GoПревръзките Ultra Goodnight Extra Large имат Roll.Press.Go опаковка с уникални самозалепващи се краища, така че да опаковаш използваната превръзка хигиенично и чисто преди да я изхвърлиш.

Дори наблизо да няма кошче, можеш със сигурност да я прибереш в чантата си, тъй като превръзката няма да се отвори благодарение на опаковката Roll.Press.Go, която остава плътно затворена.
много силно течение

V-Flow поток измервател

За всяка жена потокът е уникален. Така че използвайте своя индикатор V-flow за поток, за да откриете идеалната превръзка. Колкото е по-висок индикаторът в червено за V, толкова по-абсорбираща е превръзката.

Можете също да пробвате