dailies style Multistyle ежедневни превръзки

Забрави за проблемите с прилягането на превръзката – ежедневните дамски превръзки Libresse Multistyle са тук, за да внесат комфорт и самочувствие през целия ден. На тях можеш винаги да разчиташ. А сега дори са по-добри от всякога – открий защо!  

 
Ежедневните абсорбиращи дамски превръзки Libresse Multistyle са с гъвкави краища и така са подходящи за различни типове бельо. Без значение какво ще избереш да носиш днес, ще бъдеш защитена благодарение на Cour-V™ технологията, чрез която превръзката перфектно пасва към уникалната форма на тялото, докато сърцевината им има и абсорбция. Просто се наслади на усещането за свежест!                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Винаги искаме да сме с една стъпка напред  – ето защо продължаваме да работим по ежедневните дамски превръзки, за да ги направим още по-перфектни за теб и твоите нужди.

А какво е новото? Ежедневните дамски превръзки Libresse Multistyle са още по-лесни за използване благодарение на новия интуитивен дизайн на горния слой на превръзката – мигновено се ориентираш как да я поставиш правилно. 
 

Да, превръзките имат много предимства. А сега е време и да ги тестваш!  

 

Пробвай ги и ще се почувстваш наистина превъзходно. Изключително абсорбиращи, тънки, комфортни и перфектно прилягащи не само към всички типове бельо, но и към различните форми и размери на женското тяло – ежедневните дамски превръзки Libresse Multistyle винаги са на твоя страна! 

Причини да обичате:
  • Cour-V™- адаптивна технология
  • Максимална приспособимост
  • Удивително усещане за комфорт
  • Ново ниво на грижа за интимната зона

Works for

Ежедневно
Ежедневно
В движение
В движение
След секс
След секс
Изпускания и промеждения
Изпускания и промеждения
За фитнес
За фитнес