Разбери повече за нашите награди!

Открий свежестта на лятната си почивка
 
Обичаш да прекарваш лятото си на плажа? Да се радваш на безгрижното усещане, което морето гарантира на всеки? Или пък обичаш да се оставяш на насладата от дълъг и приятен масаж в спа център? Е, каквото и да е любимото ти занимание по време на лятната почивка, можеш да го откриеш и да му се насладиш в Grifid Hotels.
 
Затова участвай в играта ни и можеш да си една от четирите късметлийки, които ще спечелят онлайн ваучера на стойност 1900 лв. за почивка в Grifid Hotels където със сигурност ще можеш да създадеш незабравимо лятно преживяване за теб и любимите ти хора.
 
Ваучерът е с валидност една година, считано от датата на издаване, отбелязана на него.
Най-любимите ни летни спомени са от плажа. Именно тогава, когато се забавляваме с приятелки или със семействтото си. Цяла година след морското ни приключение търсим отново и отново това усещане за спокойствие, което ни носи шума на морето и горещия допир на слънцето. Но всичко това се променя, когато ни липсва увереност. Именно нея можеш да откриеш с правилния комплект бански, който да приляга идеално и в който да се чувстваш уверена и женствена.
 
Затова участвай в играта ни и можеш да спечелиш един от 40-те онлайн ваучера на стойност 100 лв. за покупка от сайта на Vian Swimwear. Всеки от висококачествените и модерни бански на бранда е създаден с любов, артистичност и внимание към детайлите, за да ти помогне да откриеш своята лятна увереност.
 
Ваучерът е с валидност една година, считано от датата на издаване, отбелязана на него.
Открий своя перфектен летен аксесоар
 
И ти ли винаги търсиш летен аксесоар, който да допълва перфектно морската ти визия? Или пък обичаш да отделяш време за себе си с домашни ритуали за красота? И в двата случая аксесоарите на Aglique ще са перфектен избор. Женствените десени и нежни материи ще те накарат да се почувстваш като истинска кралица това лято!
 
Участвайки в играта на Libresse, можеш да спечелиш един от 80-те онлайн ваучера на стойност 40 лв. за покупка на избарн от теб аксесоар от сайта на Aglique, за да допълниш своята зашеметяваща лятна визия.
 
Ваучерът е с валидност една година, считано от датата на издаване, отбелязана на него.